Teamet bag Visioneyed

Mark Dreves

CEO & partner. Specialist i SEO, Google Ads, SoMe
mark@visioneyed.dk + 45 24 43 39 13

Mark har tidligere været Head of SEO i et større marketingbureau samt intern SEO manager hos en større virksomhed. Han er uddannet markedsføringsøkonom og har i dag mere end 8 års erfaring med digital marketing.

Caroline Hjorth

CEO & partner. Specialist i webdesign og webudvikling
caroline@visioneyed.dk + 45 22 81 49 05

Caroline er uddannet Cand.it med speciale i service design fra IT-Universitet. Hun har derfor stor erfaring med digitalt design og brugervenlighed, herunder også webdesign, webudvikling samt visuelle identiteter.

Anna Helene Eeg Justesen

Digital marketing specialist & content writer
anna@visioneyed.dk

Anna er uddannet kandidat i kommunikation og medier og har mange års erfaring med digital marketing og IT-projektledelse. Hun har leveret digitale løsninger til både webshops, abonnementsbaserede virksomheder samt til det offentlige. Anna har altid et skarpt øje på modtageren, uanset om det er i SoMe annoncer, nyhedsbreve eller andet content creation.

Ditte Sternberg Jacobson

Digital marketing specialist
ditte@visioneyed.dk

Ditte har en bachelor i Interkulturel markedskommunikation fra Copenhagen Business School og har en dyb forståelse for marketing i det digitale landskab. Dittes ekspertise er SEO og betalt annoncering, hvor hun målrettet hjælper vores kunder med at opnå imponerende resultater.

Claudia Riis

Digital marketing specialist
claudia@visioneyed.dk

Claudia er uddannet markedsføringsøkonom med flair for content creation på sociale medier og til digital markedsføring. Hun har tidligere arbejdet i retail, og har mere end 10 års erfaring med kommunikation og salg.

Peter hansen

Key Account Manager
peter@visioneyed.dk + 45 31 55 36 26

Peter er vores erfarne salgsspecialist med udgangspunkt i out-bound salg. Peter sætter pris på en god, tæt dialog. Han er en løsningsorienteret salgsspecialist og kan derfor oftest finde en løsning, der matcher kundens behov og sikrer, at alle partner er glade og tilfredse.

Amalie Janning Benner

Kreativ content writer

Amalie har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet. Hun skriver skarpe SEO tekster, som både Google og læserne elsker. Hun har en kæmpe skrivelyst, og elsker at nørde med søgeord så content writing er den rigtige hylde for hende.

Luna

Office dog

Luna er kontorets office dog, hun skaber altid god stemning, og kan give et lille afbræk i en travl hverdag. Hun er altid frisk på leg eller gåture.