Teamet bag Visioneyed

Mark Dreves

CEO & partner. Specialist i SEO, Google Ads, SoMe
mark@visioneyed.dk + 45 24 43 39 13

Mark har tidligere været Head of SEO i et større marketingbureau samt intern SEO manager hos en større virksomhed. Han er uddannet markedsføringsøkonom og har i dag mere end 8 års erfaring med digital marketing.

Caroline Hjorth

CEO & partner. Specialist i webdesign og webudvikling
caroline@visioneyed.dk + 45 22 81 49 05

Caroline er uddannet Cand.it med speciale i service design fra IT-Universitet. Hun har derfor stor erfaring med digitalt design og brugervenlighed, herunder også webdesign, webudvikling samt visuelle identiteter.

Gry Malling

Kreativ content writer
gry@visioneyed.dk

Gry skriver SEO-tekster og øvrigt indhold til vores kunders hjemmesider. Hun er uddannet sociolog fra KU i 2016, men valgte livet på landet med børn, høns og køkkenhave. Siden 2020 har hun suppleret hjemme-syslerne med at skrive tekster om alt fra børnesutter til brugte biler.

Amalie Janning Benner

Kreativ content writer

Amalie har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet. Hun skriver skarpe SEO tekster, som både Google og læserne elsker. Hun har en kæmpe skrivelyst, og elsker at nørde med søgeord så content writing er den rigtige hylde for hende.

Jonas Blom

Specialist i Facebook & Instagram

Jonas er vores specialist i Facebook og Instagram. Jonas har flere års erfaring med at skabe resultater på både Facebook og Instagram.

Luna

Office dog

Luna er kontorets office dog, hun skaber altid god stemning, og kan give et lille afbræk i en travl hverdag. Hun er altid frisk på leg eller gåture.