Kurser hos Visioneyed

SEO kursus

Kunne du tænke dig at blive skarp til SEO? Så har du mulighed for at blive klædt godt på af vores dygtige SEO specialister, som har mere end 7 års erfaring. Vi kan derfor hjælpe dig med alt fra teknisk SEO til content marketing, og hvordan du får mere ud af dine besøgende. Vi tilbyder skræddersyede kurser i SEO, som passer til netop dit niveau og dine mål. Vores kurser har ingen faste rammer, dem sammensætter vi i fællesskab med dig. Derfor tilbyder vi som udgangspunkt også kun 1-1 undervisning. Det er vores overbevisning, at du lærer mest på denne måde, eller i hvert fald lærer du mest af det, der er relevant for netop dig på den måde. Det betyder dog ikke, hvis i er flere med samme ønsker og mål, at vi ikke kan opsætte et kursus, hvor i er flere sammen og på den måde også kan lære af hinanden og sparre med hinanden. Hos os er ingen SEO kurser ens, så tøv ikke med at give et os et uforpligtende kald, så vi kan tale om, hvordan vi kan opsætte et kursus, som giver mening for netop dig eller jer!

Google Ads kursus

Vi kan på vores Google Ads kurser hjælpe dig med at blive rigtig skarp på Google Ads. Vi har mere end 5 års erfaring med Google Ads, og derfor kan vi hjælpe med alt fra lokale forretninger, håndværkere til store webshops, der omsætter for millioner. Vi hjælper dig med at få det optimale ud af besøgende og optimere annoncebudgetter. Når du har gennemført et Google Ads kursus hos os, så vil du kunne varetage en Google Ads konto helt selv. Ligesom med vores SEO kurser, så har vi ingen faste skabeloner. Vi tilpasser kurset til netop dig og dine behov. På den måde synes vi, at du kan opnå den største viden inden for det, som giver mening for dig. Derudover er det naturligvis også muligt at være flere om et kursus, hvis i enten er ansat samme sted eller blot har fælles interesser her indenfor, og på den måde får i også mulighed for at lære af hinanden samt sparre med hinanden. Du er meget velkommen til at give os et uforpligtende kald, så vi kan tale om mulighederne for at lave et kursus til netop dig eller jer!

Specialister med
mange års erfaring

1 til 1 undervisning

Kursus tilpasset præcis til dig!

Specialister med
mange års erfaring

1 til 1 undervisning

Kursus tilpasset præcis til dig!

Kontakt os i dag

Det siger vores kursister

“Jeg har gennem det sidste halve år arbejdet sammen med Mark, VisionEyed. Jeg startede forløbet for at få kendskab til verdenen indenfor online marketing for, på sigt, selv at kunne administrere alt fra hjemmesideopsætning, SEO-optimering, Google Ads, SoMe og meget andet til brug i egen virksomhed.

Mark er utrolig passioneret omkring at hans kunder får det bedst mulige udbytte ud af deres hjemmeside, annoncering mm. – hvad end deres mål måtte være.

Han har stor erfaring på alle områder indenfor online marketing/websiteudvikling og hans evner til at formidle viden omkring dette, har for mig, været utrolig givende.

Ønsker du også enten selv at arbejde med online marketing, få større indsigt i universitet eller få det optimale ud af din virksomheds online tilstedeværelse, vil jeg klart anbefale VisionEyed.”

Cecilie Christensen