Webdesign cases

Pigenikøkkenet.dk

Kathrine ønskede sig et nyt design til hendes website. Vi startede derfor helt forfra med nye farver, skrifttyper og visuelt udtryk. Her findes både hendes ydelser, lækre opskrifter og en webshop med spændende produkter.

Bonells.dk

Bonells Smykker & Ures kunder havde længe efterspurgt muligheden for at se deres varer online. Derfor har vi udviklet en webshop til dem, hvor deres kunder nu både kan se og købe varer.

Outdooraction.dk

Outdor Action tilbyder adrenalinpumpende oplevelser til private og erhvervskunder. De ønskede sig et nyt website med en synlig opdeling mellem de to kundegrupper, og et design der viser deres aktiviteter.

Raydia.dk

RAYDIA ønskede en todelt hjemmeside, hvor den ene del er for deres ejendomsmælger kunder, og den anden til andre brancher. Der er en rød tråd i designet, men hver kundegruppe præsenteres kun for relevant indhold.

TEAK-teambuilding.dk

TEAK Gruppen ønskede sig et website, som kan give deres kunder et overblik over alle deres aktiviteter og ydelser, samt kunne inspirerer og give lysten til at afprøve teambuilding eller teamudviking.

Perozin.dk

Perozin havde en webshop, som trængte til et facelift. Vi har bibeholdt deres visuelle indentitet, men givet siden et nyt look. Derudover har vi tilføjet nye funktioner, som skal lette deres arbejdsgange.

CarlStahl.dk

Carl Stahl havde et ønske om, at deres hjemmeside viste deres visuelle identitet meget tydeligt. Derfor er deres røde farve meget gennemgående. Siden skulle være enkelt og med alt nødvendig information for deres kunder.

Laegemikaelsvaerke.dk

Mikael Sværke havde et ønske om at blive synlig for sine patienter online. De havde ikke før haft website, og vi har derfor assisteret helt fra start med opsætning af domæne, hosting og derefter website.

Skal vi også hjælpe dig?

team

Skal vi også hjælpe dig?